Menu
PRZYSTAWKI
ZUPY
MAKARONY
-
Tagliatelle z polędwicą 47
Polędwica wołowa 120 g/ sos demi-glace/ papryka/ czarnuszka
-
Bucatini z kurczakiem 44
filet z kurczaka 120 g/ szpinak/ pomidory suszone/ śmietana/ grana padano
-
Kopytka z batatów wyrabiane na miejscu 38
Kopytka 300 g/ zielone pesto/ pomidorki koktajlowe/ orzechy/ rukola
-
Kotlet z czerwonej fasoli (wysokobiałkowy) 42
Kotlet z fasoli 160 g/ bimi/ pomidory/ cherry/ kolba kukurydzy/ ziemniaki pieczone/ dressing jogurtowo - ziołowy
DANIA GŁÓWNE
-
Pierś z kurczaka w panierce panko 46
Filet z kurczaka 180 g/ ziemniaczane puree/ mizeria
-
Żeberka w piwie Guinness 56
Żebra wieprzowe 300 g/ pieczone ziemniaki / colesław
-
Kotlet schabowy 47
Schab 300 g/ pieczone ziemniaki/ ogórki kiszone charsznickie
-
Kaczka 69
Pierś z kaczki 200 g/ kluski śląskie / modra kapusta
-
Placki ziemniaczane z gulaszem 44
Placki 3 szt/ gulasz wieprzowy/ polskie warzywa/ sos jogurtowo - ziołowy
-
Policzki wieprzowe 64
Policzki 200 g/ puree ziemniaczane z boczkiem i dymką/ bimi/ sos z czerwonego wina
-
Polędwica 94
Polędwica wołowa 200 g/ frytki stekowe/ sos grzybowy/ grillowane warzywa/ masło ziołowe
-
Domowy kotlet mielony z indyka 45
Kotlet indyczy 180 g/ ziemniaki/ duszona kapusta czerwona
-
Wędzony halibut 64
Halibut 180 g/ słodki ziemniak/ majonez szczypiorkowy/ sałatka z awokado, chilli, suszonych pomidorów i szpinaku baby