Menu
DANIA GŁÓWNE
-
Pierś z kurczaka w panierce panko 29
Filet z kurczaka/ ziemniaki w łupinie/ mizeria
-
Kotlet schabowy 30
schab z kością/ puree ziemniaczane/ kapusta zasmażana
-
Jagnięcina z pieczonymi warzywami 57
comber jagnięcy/ sos demi-glace/ ziemniaki/ pietruszka/ marchewka/ pomidory na gałązce
-
Polędwica wołowa 56
Polędwica/ kopytka/ sos worcestershire z tamaryndowcem/ kalafior romanesco
-
Kaczka 41
Pierś z kaczki/ pomarańczowe risotto/ pieprz syczuański/ carpaccio z buraka
-
Placki ziemniaczane z gulaszem 28
szynka wieprzowa/ polskie warzywa/ kwaśna śmietana
-
Placki cukiniowe z sosem kurkowym 27
-
Filet z łososia 38
Łosoś/ warzywne spaghetti/ mleko kokosowe/ chipsy z ziemniaka
-
Burger wołowy szefa sałatką colesław i domowymi frytkami 33
wołowina/ plastry boczku/ ser cheddar/ sałatka colesław/ frytki
-
Burger Vege z kotletem z kalafiora i buraczkami oraz domowymi frytkami 29